Раяленд е създадена през далечната 2000 г. в гр.Варна с първия магазин в центъра на бул.Цар Освободител 39,  Основна дейност на фирмата е внос и търговия на бебешки детски стоки.
Днес магазини Raya Toys може да откриете в градовете София, Варна, Бургас и Търговище, както нашия интернет магазин www.rayatoys.com  Внасяните  марки са водещи световни брандове. Основна ни мисия е , да предлагаме най-високо качество на разумна цена, защото нашите деца го заслужават.
Партнираме си най-добрите бебешки и детски магазини в цяла България.
Стремим се да помагаме на бъдещите и настоящи родители да открият най-правилния и практичен продукт, като не е задължително да похарчат много пари, но трябва да получат най-доброто качество.
Бременността и Майчинството са едни от най-специалните и вълнуващи периоди в живота на всяка жена. Очаквайки появата на своя скъпоценен дар, се стараем да осигурим най-добрата грижа с най-безопасните и комфортни продукти, които избираме с любов за бебето си. Ние от Raya Toys разбираме това, ето защо решихме да ви улесним да се ориентирате лесно в океана от информация, който ви залива, за да изберете лесно и компетентно най-доброто за себе си и своето малко съкровище. Организираме с много желание и любов за всички бъдещи и настоящи родители Бебе Форум RAYA TOYS, по време на който водещи специалисти ще запознаят присъстващите с основните етапи, трудности и предизвикателства на родителството. Ще научите и за новостите и актуалните продукти от водещите фирми в производството на стоки за майката и бебето. Лекторите са атрактивни, завладяващи, а изненадите, доброто настроение и удовлетворението от прекарания с нас съботен ден са гарантирани! Очаквани сте!